9 квітня стало відомо, що чоловік британської королеви Єлизавети II принц Філіп помер у віці 99 років.

Букінгемський палац заявив, що Її Величність Королева оголосила про це з глибокою скорботою.

"Його Королівська Високість мирно помер сьогодні вранці у Віндзорському замку", – йдеться в повідомленні Букінгемського палацу.

Популярне видання Super.ru у соціальній мережі Instagram зазначає, що чоловіка ще в лютому госпіталізували в лондонську лікарню короля Едварда VII. Йому провели операцію на серці, а також лікували від інфекції. І вже через місяць йому стало краще, тому його виписали.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Принц Філіп прожив у шлюбі з Єлизаветою II цілих 73 роки. Йому довелося відмовитися від усіх своїх титулів і прийняти британське підданство заради королеви. У них з'явилося четверо дітей, вісім онуків і стільки ж правнуків. А ось епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня здивувала своїми знаннями в коментарях.

"Хіба він не влітку минулого року помер? Може вони приховували його смерть?😨", - заявила вона в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Вікторія Боня)
Коментарі, скріншот: Instagram (Вікторія Боня)

Коментарі, скріншот: Instagram (Вікторія Боня)
Коментарі, скріншот: Instagram (Вікторія Боня)

Нагадаємо, помер чоловік королеви Єлизавети ІІ принц Філіп

Як повідомляв "Знай.ua", сама вибрала його в чоловіки: що відомо про шлюб королеви Єлизавети з Філіпом довжиною в 73 роки

Знай.ua писав, помер принц Філіп: історія життя, любові і хвороби чоловіка королеви Єлизавети II