15:14 10.04.2021

Зеленський завершив формування нового складу НКЦПФР

1 хв читати
Зеленський завершив формування нового складу НКЦПФР

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення ще одного нового члена Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

Як повідомляє прес-служба глави держави, указом №155/2021 від 9 квітня 2021 року до складу НКЦПФР увійшов екс-директор Карпатської рудної компанії з групи Avellana Gold Арсен Ільїн.

"До сфери відповідальності Арсена Ільїна в комісії входитимуть питання функціонування організованих товарних ринків, фінансово-кредитних механізмів будівництва та іпотеки", - зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, 1 квітня Зеленський підписав указ про призначення чотирьох членів НКЦПФР - екс-голови Розрахункового центру Юрія Шаповала, директора департаменту нагляду за профучасниками фондового ринку Іраклія Барамії, екс-голови Агентства розвитку інфраструктури фондового ринку і член наглядової ради біржі ПФТС Юрія Бойка і начальника відділу цінних паперів ТАСкомбанку Ярослава Шляхова.

Очолює новий склад НКЦПФР Руслан Магомедов, призначений замість Тимура Хромаєва, у якого закінчився 6-річний термін повноважень. Також у складі залишається Максим Лібанов, повноваження якого закінчуються 28 лютого 2024 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА