повернутись на
$39.78 €42.38
menu closed
menu open
weather +8 Київ

"Така історія знайома кожній дівчині". Тодоренко показала фігуру в купальнику і розповіла про кармічний вузол

Тодоренко: Бажаю всім нам гратися тільки у здорові й корисні ігри, а краще – просто жити із задоволенням
Фото: reginatodorenko / Instagram
Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру у РФ, 9 квітня оприлюднила в Instagram фото в чорному цілісному купальнику.

"Мені весь час трапляються мерзотники, я магніт для чоловіків із дивацтвами". Думаю, така історія знайома кожній дівчині: переходячи зі стосунків у стосунки, ти помічаєш певну циклічність і повторення одного й того самого сценарію. Але чому? Адже я ж щиро намагаюся в нових стосунках бути новою, невже я не варта щастя? Варта! Кожна людина гідна щастя, але часто методи досягнення бувають неефективними", – написала вона і зазначила, що зараз читає книжку Робін Норвуд "Дівчата, які люблять занадто сильно".

Тодоренко зазначила, що автор описує психологічне дослідження, яке засвідчує, що люди в дорослому житті граються в ті ігри, які колись у дитинстві завдали їм травм.

"Цей кармічний вузол може тримати вас ще довго, доки ви не награєтеся і зрештою не створите новий механізм проходження цієї закільцьованої гри! Або просто припиніть у неї гратися! Бажаю всім нам гратися тільки у здорові й корисні ігри, а краще – просто жити із задоволенням", – завершила вона.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від regina todorenko (@reginatodorenko)

Контекст

Регіна Тодоренко проживає у РФ. Народилася вона в Україні, в Одесі, 1990 року. 2014-го пройшла кастинг, ставши ведучою телепередачі "Орел і решка".

Із 2017 року Тодоренко працює на російському телеканалі "Пятница!". Вела шоу "Мейкаперы" і веде програму "Орел и решка. Россия". Була членкинею журі музичного шоу "Маска" на каналі НТВ. Брала участь у шоу "Ледниковый период 7" на "Первом канале".

Наприкінці липня 2020 року стало відомо, що Тодоренко працюватиме ведучою на українській радіостанції. Вона веде програму "Кралі в терміналі" на "Люкс FM". Про це повідомляло видання "Детектор Медіа".

Ведуча одружена з російським співаком Владом Топаловим. Пара виховує сина Майкла (2018).