Модний бренд Karl Lagerfeld створив колекцію сумок з кактусової шкіри

Модний бренд Karl Lagerfeld створив колекцію сумок з кактусової шкіри

Частина суми від продажу колекції буде передана організації, яка займається очищенням океанів

Модний бренд Karl Lagerfeld створив колекцію сумок з кактусової шкіри
Karl Lagerfeld

Модний бренд Karl Lagerfeld запускає свою першу колекцію з інноваційної веганської кактусової шкіри Desserto, пише VegNews.

Цього тижня модний дім представив свою першу колекцію сумок з кактусової шкіри. Бренд уклав партнерську угоду з подругою покійного Карла Лагерфельда, супермоделлю і прихильницею сталого розвитку Ембер Валлеттою. Разом вони створили колекцію Lagerfeld x Amber Valletta з шкіри Desserto, виробленої з кактуса мексиканськими підприємцями Адріаном Лопесом Веларде і Марті Касарес.

За життя Карл Лагерфельд активно використовував у своїх модних колекціях хутро. Проте інтерпретація його дизайну Ембер Валлеттою представляє собою веганську версію культової сумки K/Kushion з екологічно чистої кактусової шкіри темно-зеленого або чорного відтінків.

У колекції також представлена бавовняна версія сумки K/Kusion, сумки-косметички, гаманець і картхолдер, виготовлені зі шкіри Desserto за міжнародними стандартами вторинної переробки.

Валлетта заявила: «Ця співпраця показує, що ми не повинні жертвувати гарним стилем, щоб створювати моду з відповідальністю за наслідки».

Колекція Lagerfeld x Amber Valletta доступна на веб-сайті Karl Lagerfeld і на платформі електронної комерції Zalando.

Частина суми від продажу колекції буде передана організації Ocean Cleanup, яка займається очищенням океанів від пластику.

Друга колекція Lagerfeld x Amber Valletta, в якій будуть представлені елементи одягу, дебютує навесні 2022 року.

Lagerfield приєднується до зростаючої кількості модних лейблів, що включають у свої колекції нову веганську шкіру, вироблену з екологічно чистих матеріалів.

У 2020 році біотехнологічна компанія Bolt Threads, яка виробляє «шкіру» Mylo з грибного міцелію,  уклала партнерські відносини з великими модними брендами, такими як Stella McCartney, Adidas, Lululemon і Kering.

Нагадаємо, Adidas і Lululemon продаватимуть спортивний одяг з «веганської шкіри», зробленої з грибів.

Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло