Волинь Новини

ВНУ співпрацюватиме з Боратинською ОТГ

Волинський національний університет імені Лесі Українки підписав меморандум про співпрацю з Боратинською громадою. Підписання угоди відбулося 8-го квітня.

Учасниками зустрічі стали ректор ВНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось, проректори Наталія Благовірна та Юрій Громик, відповідальний секретар приймальної комісії Олег Дикий, сільський голова Сергій Яручик і працівники громади.

договір

«Ми перейшли в нову епоху відносин. Громади зараз мають дуже важливе значення. Наше завдання – співпрацювати з ними. Від цього залежить наш успіх. Ми потрібні один одному», – заявив Анатолій Цьось.

договір

Сергій Яручик розповів про ймовірні напрями співробітництва, в яких зацікавлена громада: «Ми вже співпрацюємо з географічним факультетом. Сподіваємося на співробітництво в інших сферах. У нас створюється центр гуманітарного розвитку. У ньому хочемо поєднати всі галузі: освіту, культуру, проведення спільних заходів. Ми розуміємо, що Університет готує кваліфікованих працівників. Хочеться, щоб цей договір був не лише на папері, а й мав практичне застосування».

договір

Зауважимо, що голова Боратинської ОТГ Сергій Яручик, яка є однією з найуспішніших в Україні, – випускник Університету імені Лесі Українки.

договір

Сторони домовилися співпрацювати у напрямі освіти, соціальної сфери, спорту, екології, креативних індустрій тощо.

 

Leave a Comment