MENU

У центрі Києва біля метро затримали нетверезих чоловіків з гранатами

307 0

У центрі Києва біля метро затримали нетверезих чоловіків з гранатами

У Києві на стації метро "Майдан Незалежності" співробітники Національної гвардії затримали двох чоловіків, в одного з них у сумці знайшли дві бойові гранати.

Як повідомила пресслужба Нацгвардії, співробітники Національної гвардії та Нацполіції затримали в центрі Києва біля станції метро Майдан незалежності двох нетверезих чоловіків. У них знайшли бойові гранати Ф-1 і РГД-5,  інформує UAINFO.org.

Читайте також: На Луганщині чоловік жбурнув гранату у поліцейських, коли ті зупинили його для перевірки документів

"Гвардійці зі співробітником Нацполіції, що несли службу біля входу станції «Майдан Незалежності» київського метрополітену помітили підозрілих чоловіків, які мали ознаки алкогольного сп’яніння та зупинили їх для поверхневої перевірки. Під час перевірки особистих речей у сумці одного з них було помічено два предмети схожі на гранати", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: СБУ виявила арсенал бойовиків з реактивними снарядами, гранатами та вибухівкою. ФОТО

На місце події гвардійці викликали поліцію і вибухотехніків. Зараз встановлюється походження боєприпасів. Вибухотехніки ідентифікували бойові гранати Ф-1 і РГД-5.

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 КК України). Підозрюваним загрожує до семи років позбавлення волі.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини