Стало відомо, як виглядатиме Samsung Galaxy S21 FE

У Мережі з’явилися рендери Samsung Galaxy S21 Fan Edition від авторитетного інсайдера. Враховуючи, наскільки добре продається актуальна модель, Samsung Galaxy S20 FE, вихід його наступника був неминучим. Ця модель повинна бути не особливо гіршою за Samsung Galaxy S21, який був презентований у січні, але при цьому буде значно доступнішою.

В плані зовнішності Samsung Galaxy S21 FE дуже схожий на Galaxy S21, але є й певні відмінності. Наприклад, блок камери є виступом на кришці, а не самостійним відокремленим елементом, що, цілком імовірно, дозволило знизити вартість девайса. Габарити девайса складає 155.7 х 74.5 х 7.9-9.3 міліметра, тобто девайс буде на 4 міліметри довшим та на 3.3 міліметра ширшим за Samsung Galaxy S21, що спричинено збільшенням діагоналі з 6.2 до 6.4 дюймів у порівнянні з Samsung Galaxy S21.

Модель оснащена дисплеєм з вирізом під фронтальну камеру у верхній частині, а також основною потрійною камерою, яка виглядає дуже схоже на ту, яку отримав Samsung Galaxy S21. Скоріш за все, камера буде трохи простішою, але система сенсорів повинна залишитися такою самою, як у Samsung Galaxy S21.

Очікується, що девайс повинен коштувати приблизно 649-699 доларів за стартову версію. Новинка повинна бути презентована вже цього літа. Інсайдер, який опублікував ці рендери, відомий достовірністю своїх даних, адже до цього він розкрив інформацію про Samsung Galaxy S21.


Не пропустіть