Коротко інформую.

Українська добровольча армія веде планову роботу як на Східному фронті, так і в тилу.

Про це повідомляє командир УДА Дмитро Ярош на своїй сторінці у Фейсбуці.

При можливому загостренні воєнної ситуації та широкомасштабному наступі ворога, будуть негайно відновлені та розгорнуті резервні 5-й і 8-й Окремі батальйони і підрозділи забезпечення, а також створений 3-й Окремий батальйон.

«Госпітальєри» – готові. Окрім того, враховуючи ситуацію, можливе розгортання додаткових легкопіхотних загонів…
УДА, як завжди, буде діяти у підпорядкуванні Командування Збройних Сил України та плече в плече з нашими Братами по зброї боронити рідну землю від злобних кремлівських орків…

Пані та панове, без паніки!
Перемога буде за нами!
За домашні огнища і вівтарі!
Слава Україні!

Раніше Ярош досить в позитивному руслі оцінив останні кроки президента Зеленського:

Крайнім часом Зеленський робить багато кроків по захисту нашої державності. Це доконаний факт.

Знаю, що у владній команді та серед «силовиків» є конкретні люди, які займають державницьку позицію, ініціюють націо-захисні заходи та досягають результатів щодо протидії російській агресіі. Ці люди усвідомлюють, що Росія – віковічний ворог України і вона має бути знищена як сатанинська імперія… Це наші хлопці!

Але в команді Зеленського є й інші люди (бо, під час виборів, поспіхом, збирали різнокольорову безідейну збираницю). Ці – роблять все можливе, щоб захист України «провисав», щоб Президент держави і Верховний Головнокомандувач і далі виглядав паяцом; щоб патріотична, активна частина українського суспільства не стала основою державотворення; щоб манкурти та нувориші, без роду і племені, далі деребанили власність українського народу тощо.

Ви, народні депутати, краще проводили би свої позачергові засідання для вирішення стратегічно-важливих питань для держави, а не рефлексували на штучні подразники… Бо ви, скоро, будете збиратися із-за п’яних бійок у ресторанах…
Повірте, «слуги народу», якби патріоти України хотіли би вас винести з кабінетів і зручних крісел, цей процес був би швидкий і безболісний для Держави…

Але, врешті, я про інше…

Все, що робить Зеленський для захисту нашої Держави – є добром. І я це підтримую та закликаю всіх патріотів бути по державницький бік барикад.

Будь-які дії Зеленського, або його команди, що шкодять Державі мають мати негайну адекватну реакцію українських патріотів.
Зрада ж Держави, має каратися народним імпічментом.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.