У літаку Київ-Варшава шукали бомбу

Читать на русском
Літак польських авіаліній LOT, який прилетів з Києва, перевіряли на наявність вибухівки. Перевірка проходила в аеропорту Варшави.
shutterstock.com

Літак польських авіаліній LOT, який прилетів з Києва, перевіряли на наявність вибухівки. Перевірка проходила в аеропорту Варшави, коли на літаку спрацювала сигналізація про загрозу вибуху.

Про це повідомляє місцевий портал tvp.info.

За неправдиві мінування посилять покарання: Зеленський підписав законПрезидент Володимир Зеленський підписав закон, яким посилюється покарання за неправдиве мінування. Зловмисникам загрожуватиме від 4 до 8 років в'язниці.

Так, напередодні ввечері в аеропорту імені Фредеріка Шопена профільні служби отримали сигнал тривоги. Невідомі повідомили про замінування літака, який прибув з Києва.

За словами прессекретаря аеропорту Петра Рудська, тривога була хибною, фахівці перевірили борт, літаку нічого не загрожувало.

Відзначимо, схожий інцидент стався 5 квітня. Тоді в аеропорту Варшави понад 100 пасажирів і екіпаж літака Turkish Airlines евакуювали після повідомлення про те, що на борту може бути закладена бомба. Але ніяких підозрілих предметів на борту літака не виявили, а повідомлення виявилося неправдивим.

Нагадаємо, раніше в Києві повідомили про «замінування» лікарні. Бомби в медустанові не виявилося.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: