7 серіалів, які не можна пропустити у квітні

7462

Поки кінотеатри зачинені, а на вулиці надто прохолодно для довгих прогулянок, наступає час серіалів! Підтримайте себе на карантині: дозвольте організму розслабитися за переглядом новеньких серіалів. Телевізор можна перетворити на уявний величезний екран, купити попкорну і провести вечір з родиною, друзями чи улюбленим пухнастиком.

1.   “Маніфест” (“Manifest”, 2 сезон, 2 квітня 2021)

Продовження фантастичного серіалу про аномальний літак. Пасажири літака просто піднялися на борт, а тим часом у світі минуло 5,5 років. Крім втрачених життів, пасажири чують голос, який допомагає рятувати інших людей. Суперздібності — це дар чи покарання? Чим закінчиться історія?

2.   “Історії одягу” (“Worn Stories”, 3 квітня 2021)

Люди дуже полюбляють прив’язуватися до дому, речей. Навіть брутальний чоловік в таких речах може проявити сентиментальність. Письменниця Емілі Співак зібрала 60 історій, пов’язаних з одягом, від звичайних людей. А Netflix втілив ці історії в документальний серіал на 8 серій.

3.   “Небувалі” (“The Nevers”, 11 квітня 2021)

Серіал в стилі фентезі від НВО Джосса Відона про людей з надприродними здібностями. Цих людей називають «Ті, кого торкнулося». У Вікторіанській Англії незвичайних чарівників чекають переслідування, пригоди та пошук їх справжнього призначення.

4.   “Мейр з Істтауна” (“Mare of Easttown”, 18 квітня 2021)

Кейт Вінслет виступила в ролі детектива в детективному драматичному мінісеріалі від НВО. Мейр Шиан повернулася в рідне місто, де востаннє була ще дитиною. Тут вона продовжує розслідувати жорстокі злочини, намагається налагодити стосунки з матір’ю, власною дочкою та з самою собою.

5.   “Життя в кольорі з Девідом Аттенборо” (“Life in Color with David Attenborough”, 22 квітня 2021)

У дитинстві в нас були тисячі питань, зокрема, про природу, фізику, тварин. Як влаштований зір тварин? Як певні види користуються своїми вміннями? BBC спільно з Netflix використали спеціальні камери, щоб розповісти про те, як тварини бачать світ, використовують його в полюванні та виживанні. Розповідає історії Девід Аттенборо — один з найвідоміших у світі натуралістів-телеведучих.

6.   “Тінь та Кістка“ (“Shadow and Bone”, 23 квітня 2021)

Фентезі по однойменному роману письменниці Лі Бардуго. Grisha Verse — маг з надзвичайними здібностями. Героїня стала воїном армії, яка бореться з монстрами. Зараз її країна занепадає, оточена Тіньовим каньйоном. Але під час нападу монстра дівчина виявляє свій неймовірний дар світла. Можливо, саме вона обрана, яка поборе темряву?

автор Вікторія Демидюк спеціально для vsviti.com.ua