Відома українська телеведуча Леся Нікітюк потрапила в добірку сексуальних знаменитостей, завдяки відвертому знімку біля дзеркала.

Відповідне фото було опубліковано в Instagram.

Багато українців знають Леся Нікітюк завдяки її таланту телеведучої і відмінному гумору. Однак, давні фанати встигли помітити, що за маскою гумористки ховається приваблива зовнішність і красиві вигини тіла, які вона так часто показує в соціальних мережах.

Красу телеведучої встигли помітити, і вона навіть потрапила в добірку сексуальних зірок. Її знімок, на якому вона позує у відвертому боді в сіточку перед дзеркалом, оцінили по достоїнству. Сідниці Лесі Нікітюк не змогли не помітити шанувальники, які відзначили, що знімок дуже гарячий.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що Леся Нікітюк досить часто публікує знімки подібного характеру. Взяти, наприклад, недавнє фото з Єгипту. Телеведуча розташувалася на краю басейну в світло-рожевому бікіні і красиво зігнула тіло.

"Я так розумію, що треба трошки контенту для чоловіків?",- запитала Леся у шанувальників.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк навчилася "керувати" чоловічою гідністю без штанів:"коли дуже сумно".

Як повідомляв портал Знай.uа, ЛНікітюк виставила спокусливе фото, позуючи в міні-ТОПі

Також Знай.uа писав, що Леся Нікітюк показала фото зі шкільного альбому - не впізнали:"наївне дівчисько".