Перейти до вмісту

Ні весілля, ні  дитина не змогли зупинити тягу чоловіка до спиртного, тому подружжя постійно сварилося, бо більшу частину зарплати Степан пропивав.

Олена була першою дитиною в сім’ї. Завжди відповідальна та спокійна, вона допомагала батькам у всьому і гуляти ніколи не ходила. Натомість молодшої сестри дома майже не було, тому і заміж Марина вийшла швидше, ніж сестра.

 

Одразу після навчання Олена влаштувалася в сільську школу вчителем української мови. Одягалася відповідно до професії: спідниці нижче коліна, довгі сукні, строгі костюми. Одяг весь їй купляла мама, бо Олена не любила міряти і вибирати.

 

Згодом мама зрозуміла, що потрібно випускати свою пташечку з батьківського гнізда, бо донька її вже немолода та й заміж може і не вийти. От і знайшла вона їй нареченого. В сусідньому селі жила її однокласниця, яка мала сина. Невдовзі їх посватали і Олена пішла жити в невістки. Степан був не поганим чоловіком, але любив випивати час від часу.

 

Читайте також Як виявилося, вона залишилася, повністю незадоволена нашою роботою. Я ще не чув, за все життя, в свою адресу стільки критики.

 

Свахи були впевнені , що сім’я змінить Степана і він перестане пити і заживуть їх діти довго і щасливо. Через деякий час Олена народила доньку, дівчинка була дуже гарною, з голубими оченятами і золотим волоссячком.

 

Ні весілля, ні  дитина не змогли зупинити тягу чоловіка до спиртного, тому подружжя постійно сварилося, бо більшу частину зарплати Степан пропивав.

 

Після закінчення декрету у Олени не було іншого варіанту як їхати в місто на роботу, щоб забезпечити себе і доньку.

 

Жінка влаштувалася в магазин продавцем дитячих іграшок. Одного разу прийшов в магазин чоловік, сказав що потрібно подарунок шестирічному хлопчику. Вона довго давала поради, що краще обрати для дитини такого віку. Олена й сама не помітила що розговорилась із покупцем так що пройшло хвилин сорок; на диво того дня відвідувачів було мало і їх бесіду ніхто не переривав. Олександр(так звали покупця)купив машинку на дистанційному пульті керування, як порадила Олена.

 

Через деякий час він прийшов в магазин знову, щоб подякувати за допомогу, бо синові дуже сподобався подарунок. Він запросив Олену на чашечку кави, щоб віддячити. За розмовою виявилось, що Олександр вдівець і сина виховує сам.

 

Між ними пролетіла іскра, яку кожен добре помітив, але Олена була заміжня і Саша це добре знав.

 

Проте він всеодно запропонував їй розійтись з чоловіком і вийти заміж за нього.

 

Олена зрозуміла, що по-справжньому зможе бути щасливою, тому без вагань заявила Степанові, що вони розводяться, а він і не заперечував, просив тільки доньку з ним залишити.

 

Коли мама Олени це почула, то не могла повірити в сказане, але дівчина вирішила твердо і не хотіла опускати свій шанс на щастя.

 

Згодом Олександр і Олена розписалися, у них народився синочок. Вони жили разом і виховували трьох дітей, а життя стало тихим та спокійним, як ніколи.