У Харкові медики врятували пенсіонерку після зупинки серця. Про це повідомили на сторінці "КНП ХОР " Центр екстреної допомоги та медицини катастроф"у соцмережі Facebook.

10 квітня о 13: 34, до служби екстреної медичної допомоги надійшов виклик від пенсіонерки якої стало погано.

По прибуттю медики встановили, що у 76-річної жінки сталася установка серця і приступили до реанімаційних заходів. В результаті їм вдалося запустити серце пенсіонерки і врятувати їй життя.

"В умовах жорсткого карантину та боротьби з короновірусною хворобою, бригади ЕМД продовжують рятувати життя жителів області. Так, на обслуговуванні екстреного виклику, якій вступив до служби ЕМП 10.04.21 р.о 13:34, завдяки проведенню бригадою ЕМП 1705 успішних реанімаційних заходів, після клінічної смерті, до життя, «повернули» жінку 76 років, відновивши серцевий ритм. Дякуємо бригаді ЕМД 1705 у складі фельдшера Тузко м. с., молодшій м/с Луцькій О. Г. та водія Багрича В. Л. за високопрофесійну та злагоджену роботу!"- зазначено в публікації.

Публікація КНП ХОР "Центр екстреної допомоги та медицини катастроф": Facebook
Публікація КНП ХОР "Центр екстреної допомоги та медицини катастроф": Facebook
Публікація КНП ХОР Центр екстреної допомоги та медицини катастроф: Facebook

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що лікар показав українцям, як заражається більшість людей: "Антитіла не назавжди"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українців зможуть рятувати набагато швидше: здійснено першу евакуацію вертольотом

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві двоє дітей опинилися у вогняній пастці на 14 поверсі: "Швидка не приїхала"