В рамках проекту «Greening Рlanet» вчора дерева висаджували у комунальному закладі «Клеванська спеціальна школа №1 І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради та на території КП "Рівненська обласна дитяча лікарня".

До акції долучилися перший заступник голови ОДА Сергій Подолін та представники управління освіти і науки Рівненської ОДА.

В акції взяли участь також вихованці закладу, учні 5-10 класів. В закладі навчаються 272 учні з порушеннями зору. Головна мета акції - сформувати еко-свідомість та привернути увагу до екологічного питання.

Усі учасники акції на території закладу висадили саджанці фруктових дерев.

Ще одна локація для озеленення була вибрана на території дитячої обласної лікарні.

Саджанці кущів надала Станція юних натуралістів. На території лікарні разом із працівниками управління освіти Рівненської ОДА висадили та оформили невеличкі клумби, де посадили вічнозелені кущі, ялівець, туї тощо.

Директор обласної дитячої лікарні Віталій Бойко був приємно вражений такою ініціативою, і сподівається на подальшу співпрацю, бо такі акції завжди несуть добро і позитив, особливо в період пандемії для маленьких пацієнтів.

Нагадаємо, що Рівненщина - екологічно свідома область. Понад 40% нашої території засаджена 115-ма мільйонами дерев. У планах даної акції озеленення планети. У 100 країнах світу планується висадити 1 мільйон дерев.

За інформацією Рівненської ОДА.

Читайте також: Самшитовий герб та рекультивація "бурштинових" ділянок: Рівненщина долучається до екопроєкту