Перша леді України Олена Зеленська супроводжувала чоловіка під час робочої поїздки до Туреччини.

Зеленська на сторінках в соцмережах поділилася деталями ділових зустрічей. Перша леді повідомила, що україномовні аудіогіди з’явилися у двох відомих культурних пам’ятках Туреччини — Галатській вежі в Стамбулі, яка включена в список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, та музеї анатолійських цивілізацій в Анкарі.

«Це вже четвертий і п’ятий україномовні аудіогіди на території Туреччини з тринадцяти запущених по всьому світу в рамках ініціативи», — зазначила Зеленська.

Дружина українського президента продемонструвала стильні образи на зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом та його дружиною Еміне. На зустрічі з Еміне Ердоган Зеленська з’явилася в жакеті та штанах широкого крою українського бренду Lake Studio. Серед прихильниць марки — Катя Осадча, Катерина Кухар та Джамала.

Для іншого заходу Зеленська обрала чорну сукню міді з тонким ременем та класичний подовжений жакет. Образ доповнили гостроносі туфлі на шпильках.

Нагадаємо, нещодавно пані Зеленська разом з чоловіком відвідала з офіційним візитом Катар. Там перша леді продемонструвала лук в усьому білому. Тільки на обличчі була маска чорного кольору.

Шановні читачі, також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.