Відомий російський співак, актор, продюсер і телеведучий Валерій Меладзе не часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальних мережах. Однак цей раз став винятком і артист вирішив оновити свою сторінку в соцмережі TikTok свіженьким відео.

Так, Меладзе запропонував шанувальникам повторимо його танець під один з його хітів кінця 90-х "Самба белого мотылька" і виставив відповідний хештег.

"А повторити зможете? 😄 Давайте влаштуємо танці під #танцюйкакмеладзе",- написав артист.

@valerianmeladze

А повторить сможете? 😄 Давайте устроим танцы под #танцуйкакмеладзе

♬ Самба белого мотылька - Валерий Меладзе

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 41-річна дружина Меладзе Джанабаєва вагітна: чекають третього малюка. Знаменитість буквально приголомшила численних шанувальників радісною новиною - виявляється, Альбіна і Валерій Меладзе чекають третього малюка. Так, зіркова матуся 15 березня виставила зворушливий знімок зі свіжої фотосесії, примірявши чорне облягаюче плаття з відкритими плечима, яке підкреслило її значний круглий животик.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Меладзе підвів життєві підсумки і розповів про вигорання: "йду назавжди". Валерій Меладзе відповів на цікаві запитання шанувальників

Також «Знай.иа " писав, що Валерій Меладзе натякнув на поповнення в родині: "на одного талановитого чоловічка більше". 55-річний виконавець зібрав за одним столом своїх дорослих дочок.

Раніше ми писали, Валерій Меладзе відправиться в ковидні відділення, щоб морально підтримувати лікарів і пацієнтів.