З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прийшли доволі тривожні новини. Так, в місті Санкт-Петербург школяр примчав до свого навчального закладу з пневматичною зброєю.

Повідомляється, що 15-річний хлопець таким чином вирішив налякати своїх однолітків і вчительський персонал школи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Life Shot".

Російська поліція, скріншот: YouTube
Російська поліція, скріншот: YouTube

"15-річний Гоша посварився з одним з викладачів і однокласниками і з'явився після цього в роздягальню Морської школи з пістолетом. За нашими даними, побачивши цю сцену, фізрук тут же відібрав у Гоші зброю. Ніхто не постраждав. Однокласники Гоші в розмові з поліцейськими заявили, що він встиг зробити кілька пострілів. Сам же підліток в цьому не зізнається. За його словами, пневмат він купив на Авіто (російський аналог OLX - ред.), - повідомляють автори публікації.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно в Харківській області військові влаштували стрілянину у вагоні поїзда. На станції Красноград спецпризначенці змушені були обеззброїти військових і зняти їх з поїзда. Компанія напилася і розважалася за допомогою табельної зброї в своєму купе, стріляючи по вхідних дверях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомляли, школяр влаштував п'яний дебош посеред Дніпра - катався "під мухою" з пістолетом в руках.

Як повідомляв Знай.uа, під Харковом неадеквати в погонах відкрили вогонь у поїзді: десятки людей всередині.

Знай.uа писав, українських поліцейських підозрюють у тортурах: закували в наручники і вибили зуби.