Політика

Туреччина відреагувала на загострення на Донбасі й стягування військ РФ: що сказав Ердоган

Туреччина відреагувала на загострення на Донбасі й стягування військ РФ: що сказав Ердоган

Фото: Reuters

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган сподівається, що Україна і Росія як можна швидше врегулювали наявні розбіжності мирним шляхом.

Про це повідомляє видання Takvim.

За його словами, Туреччина докладає зусиль у цьому напрямку.

“Вчора ми зустрічалися з президентом України в Стамбулі і провели нашу зустріч. Це питання було одним з питань, які ми обговорювали на нашій зустрічі з президентом Росії Путіним напередодні. Ми хочемо, щоб дві країни розв’язали свої суперечки шляхом переговорів”, – заявив Ердоган.

Нагадаємо, Велика Британія та США вважають, що Росія повинна негайно послабити напругу на кордонах України і діяти відповідно до її міжнародних зобов’язань.

РОСІЯ ГОТОВА “ЗАХИСТИТИ” РОСІЙСЬКОМОВНИХ: КРЕМЛЬ ОФІЦІЙНО ПРОКОМЕНТУВАВ МОЖЛИВІСТЬ ВІЙНИ З УКРАЇНОЮ

ВХІД ДО СКЛАДУ РФ, ВІЙСЬКОВА ДОПОМОГА, ВИЗНАННЯ “НЕЗАЛЕЖНОСТІ”: КРЕМЛЬ ОПРАЦЬОВУЄ ТРИ ВАРІАНТИ ДЛЯ ТЕРОРИСТИЧНИХ “РЕСПУБЛІК”

Нагадаємо, за словами командувача сухопутних військ США у Європі у 2014-2017 роках генерал-лейтенанта Бена Ходжеса, Росія братиме Херсонщину і Північно-Кримський канал.

СТЯГУЮЧИ ВІЙСЬКА ДО УКРАЇНИ, КРЕМЛЬ ПРОВОКУЄ ЗАХІД І ВИПРОБОВУЄ АДМІНІСТРАЦІЮ БАЙДЕНА – ЗМІ

Раніше Пентагон США звернувся до Росії щодо нарощування військ біля кордонів з Україною.

За інформацію Головного управління розвідки, командування збройних формувань Російської Федерації продовжує нарощувати бойові можливості своїх окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.