Перейти до вмісту

Раптом мама з батьком дізналися, що їхній син став успішним бізнесменом і вирішили нагадати про себе.

Прийняти рішення було нелегко. Але батьки все-таки вирішили віддати свого сина в дитячий будинок, незважаючи на те, що йому було вже сім років. Дорослі усвідомили, що не можуть фінансово тягнути двох дітей. Молодшого залишили собі, а старшого відправили до притулку. Мовляв, він уже пізнав батьківської любові, вистачить.

 

– Ми тебе заберемо, коли з’являться гроші. Я обіцяю! Жди нас і слухайся вихователів! – сказала йому мама на прощання.

 

Перший час вони приходили до Сергія кожні вихідні. Вони привозили йому гостинці, іноді відвозили із собою. А потім почали потроху забувати про його існування. Коли хлопчикові виповнилося 10 років, батьки взагалі перестали приїжджати. Тоді Сергій зрозумів, що йому брехали, сподіватися треба тільки на себе.

 

Він був розумним і цілеспрямованим. Займався спортом і читав різні книги. Він хапався за будь-які можливості, тому без проблем став студентом престижного вузу. Всі педагоги нахвалювали здатного Сергія, добродушного і старанного. Коли хлопець закінчив четвертий курс, він перевівся на заочне відділення, адже йому запропонували роботу в елітній компанії.

 

Читайте також Проте таке рішення батька не надто сподобалось дітям, а ще й нова мама не вирізнялась добротою та уважністю до них.

 

Керівник давно придивлявся до Сергія, вирішив взяти його в свою команду. Через кілька років хлопець і сам добрався до керівної посади. Тоді життя і закрутилося.

 

Про батьків Сергій не згадував, він вирішив більше не копатися в минулому. Він забув про них, як зробили і вони – діяв взаємно. Але раптом мама з батьком дізналися, що їхній син став успішним бізнесменом і вирішили нагадати про себе.

 

Працівники дитячого будинку передали їм контактну інформацію. Батьки прийшли до Сергія, почали вимолювати прощення і розповіли, що його молодший брат вліз в борги і зв’язався з якимись злочинцями. Мовляв, вони скоро без житла залишаться, адже їм загрожують і вимагають повернути гроші.

 

Ось і прийшли до старшого сина за допомогою. Річ у тім, згадали, що вони одна сім’я, повинні допомагати один одному. Тільки все за ці роки помінялося місцями. Плаксива дитина, спрагла материнського тепла та батьківської любові, стала дорослою і усвідомленою людиною. Безжальний Сергій не відчував ніяких почуттів до людей, які кинули напризволяще свою дитину.

 

Але він не вигнав їх – він дав їм гроші. Тільки було у Сергія одна умова – більше ніколи не потрапляти йому на очі.

 

Він ще в дитячому будинку усвідомив, що всі мрії про великої і дружної сім’ї зруйнувалися. У той день, коли він вперше святкував день народження один, він подорослішав.