Україна створює систему переходу на стандарти НАТО - Шмигаль

Читать на русском
Україна створює національну систему переходу на стандарти НАТО. Вона має прискорити шлях до повноправного членства в Північноатлантичному Альянсі.

Україна створює національну систему переходу на стандарти НАТО. Вона має прискорити шлях до повноправного членства в Північноатлантичному Альянсі.

На цьому тижні віце-прем'єр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина представила запуск даної системи, заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в Facebook.

Донбас: загроза та сценарії анексіїСценарій повної анексії Донбасу цілком відкрито лежав на кремлівському столі, і підготовка до його реалізації активно йшла, але потім його зі столу прибрали. В сміття не викинули, а відклали в скриньку секундної доступності.

«Україна твердо й непохитно тримає курс на приєднання до Альянсу. Адже, як зазначив президент України, НАТО - це єдиний шлях до завершення війни на сході України», - заявив Шмигаль.

Прем'єр зазначив, що Україна ввела вже 292 стандартів та керівних документів НАТО або 19% угод щодо стандартизації.

«До того ж третина з них впроваджено за останні півтора року. Запуск національної системи переходу на стандарти НАТО дасть Україні можливість прискорити свій шлях до повноправного членства в Альянсі», - резюмував він.

Нагадаємо, в ТКГ не виключають масштабного конфлікту з Росією при вступі України до НАТО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: