В Румунії продовжили локдаун ще на місяць

Читать на русском
Уряд Румунії продовжив режим локдауну у зв’язку з пандемією коронавірусу ще на 30 днів, починаючи з 13 квітня. У країні діятимуть чинні обмежувальні заходи.
freepik

Уряд Румунії продовжив режим локдауну у зв’язку з пандемією коронавірусу ще на 30 днів, починаючи з 13 квітня. У країні діятимуть чинні обмежувальні заходи.

Про це повідомляє Romania Insider.

Режим підвищеної готовності в Румунії діє з 9 листопада 2020 року. Планувалося, що він завершиться 13 квітня. Та станом на 10 квітня загальна кількість підтверджених випадків COVID-19 в країні перевищила 1 мільйон.

Карантин в Україні: які обмеження і як довго будуть діяти в облцентрахЯкі карантинні обмеження і на який термін запровадили в обласних центрах України, розібралося Слово і діло.

В країні і далі будуть заборонені масові заходи, а спортивні змагання проходитимуть без глядачів. Роботу музеїв, бібліотек та кінотеатри в конкретному населеному пункті, буде визначати місцева влада.

В Румунії заборонено виходити з дому без маски. Комендантська година діятиме з 22:00 до 5 ранку. Якщо ж у населеному пункті реєструється понад 4 випадків зараження на 1000 жителів 14 днів поспіль, то там вводиться заборона на вихід з дому після 20:00 в п'ятницю і вихідні дні.

Нагадаємо, Франція розширить кампанію COVID-вакцинації. З 12 квітня в країні почнуть робити щеплення від коронавірусу людям старше 55 років. Також буде скорочено проміжок між першим і другим щепленням.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: