Артиста і керівнику "Квартал 95" Євгена Кошового привітали з днем народження прямо на репетиції Вечірнього Кварталу. Про подробиці дізналася Катя Осадча в програмі Світське життя.

Актор студії Юрій Ткач розповів, що подарував своєму другові.

"У нас був такий незакритий гештальд. Він подарував мені таку здоровезну величезну колонку, яка грає від блютуза. І подарунок намалювався сам собою. Нормальна людина, яка може з блютуза включити десь в лісі цю колоночку напевно був би дуже радий", - говорить Ткач.

Олександр Пікалов на свято приніс віскі і яблука на закуску і Осадча поцікавилася, чи не виникло бажання наступного дня подарувати щось антипохмільне.

"Сьогодні я подарував ранок щастя. Три мінзурика з віскі і три зелених яблучка. Він був дуже задоволений. Сказав: ну ти як завжди. Через телевізор хочу привітати свого друга з днем народження. Бажаю, щоб у тебе народилося ще три або чотири дівчинки. Ось тобі", - каже Пікалов.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Потап "відкопав" раритетне фото Кошового з волоссям на голові.

Як повідомляв "Знай.uа", Осадча заскочила на" вогник "до кошового з" Квартал 95", українці миттю відреагували.

Також "Знай.uа" писав, що Євген Кошовий з " Квартал 95 "відгуляв" днюху " - з'явилася загадкова жінка.