повернутись на
$39.22 €42.36
menu closed
menu open
weather +14 Київ

"Соромиться самого себе". Який вигляд має 76-річний Антонов

Антонову в лютому виповнилося 76 років
Скріншот: 1tv.ru
Російський поет і режисер Володимир Іллічов оприлюднив в Instagram фото з 76-річним музикантом і співаком Юрієм Антоновим.

"Юрій Михайлович сам не підозрює про масштаб своєї особистості! Коли я в нього запитую про секрети народження хіта, він розводить руками. Каже, що це незрозумілий процес. Коли він іде вулицею, намагається бути непоміченим. Коли на нього обрушується величезний потік уваги, він постійно прагне вислизнути від фотографів і журналістів. Із представників преси він довіряє лише тим, кого знає особисто. Часом мені здається, що він соромиться самого себе", – заявив Іллічов.

Він зазначив, що коли Антонов дивиться футбол, перетворюється на завзятого вболівальника і зі знанням справи аналізує дії кожного гравця, а також гостро реагує на несправедливість.

"Властива Михайловичу запальність характеризує його бійцівські якості, що не втрачено з юності. Коли я називаю його живою легендою, він бурчить, оскільки не любить пишномовних слів. (...) Він максималіст у всьому – від першої і до останньої ноти! Тому ми продовжуємо жити піснями неземної і дуже простої людини!" – написав Іллічов.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Володимир Іллічов (@vladimirilyichev)

5 квітня він опублікував знімки, на яких також зображений з Антоновим, а ще – зі співаком Григорієм Лепсом і журналістом Олександром Мітрошенковим.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Володимир Іллічов (@vladimirilyichev)

Контекст

Юрій Антонов народився 19 лютого 1945 року в Ташкенті (Узбецька РСР на той час). Найвідоміші пісні в його виконанні – "От печали до радости", "Не забывай", "Гляжусь в тебя, как в зеркало", "Мечта", "Вот как бывает".

На початку 2020 року співаку зробили операцію на нозі, і він пересувався за допомогою тростини.