UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Рекорд: На Кам'янеччині копи зупинили водія з Тернопільщини, в крові якого було 3,51 проміле алкоголю

Про нетверезого кермувальника в поліцію повідомили свідки того, що чоловік сів за кермо напідпитку

Рекорд: На Кам'янеччині копи зупинили во…

Сьогодні на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в с. Жванець Кам'янець-Подільського району водій автомобіля "ВАЗ-2106" під'їхав до магазину та ледве вийшов з автомобіля, передає Depo.Хмельницький з посиланням на Кам'янець-Подільське РУП ГУНП.

При виїзді на місце події поліцейські помітили, як вказаний автомобіль рухається в напрямку Тернопільської області та спробували за допомогою проблискових маячків та спеціальних звукових сигналів зупинити автівку. Але вимогу про зупинку водій проігнорував і далі продовжив рух. Під час переслідування поліцейські заблокували "ВАЗ" службовим автомобілем.

Водієм виявився 32-річний житель Тернопільської області. Під час перевірки можливого стану алкогольного сп'яніння на місці події, прилад "Драгер" показав вміст алкоголю в організмі водія, який перевищує норму майже в 18 разів. В поліції кажуть – на даний час це один з найвищих показників алкогольного сп'яніння, виявлених місцевими поліцейськими.

Також встановлено і те, що водій не отримував водійського посвічення взагалі та не зміг пред'явити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Відносно останього складено протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП; ч.1 ст.122-2 КУпАП; та винесено постанови: за ч.1 ст.126 КУпАП та ч. 2 ст.126КУпАП.

Автомобіль вилучено та поміщено на арештмайданчик.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme