Частенько до нас приходять новини з різних Telegram-каналів про дивовижні, і іноді навіть жахливі події в магазинах мережі "АТБ". Правди заради зазначимо, що "жахіття" відбувається не тільки в цих супермаркетах. Однак саме "АТБ" нещодавно потрапило у скандал на найвищому рівні.

З'явилася інформація, що Держпродспоживслужба України оштрафує мережу "АТБ" за порушення протиепідемічних заходів і дозвіл пускати в магазини мережі людей без масок.

Про це стало відомо завдяки заяві заступника міністра охорони здоров'я, головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка.

Віктор Ляшко / фото : facebook.com/viktor.liashko
Віктор Ляшко / фото : facebook.com/viktor.liashko

"Ми отримали інформацію, що "АТБ" внутрішнім розпорядженням скасувало заборону пускати в магазин людей без маски. Ми попросили Держпродспоживслужбу перевірити ці "внутрішні процедури", оскільки законодавство забороняє запускати людей без масок в магазини і обслуговувати їх на касі", - сказав він журналістам у суботу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ляшко повідомив, що за підсумками перевірки Держпродспоживслужба притягне "АТБ" до відповідальності.

карантин, скріншот з відео
карантин, скріншот з відео

"Ми розуміємо, що не можна штрафувати магазин за те, що покупець зняв маску в середині магазину, але допуск в магазин і обслуговування на касі без одягненої маски - це порушення карантинних обмежень. За це повинні бути притягнуті до відповідальності. Держпродспоживслужба притягне", - сказав він.

Раніше повідомляли, у популярному супермаркеті "жива" риба сама почала перетворюватися на тухлятину: "Отруює воду...".

Як повідомляв Знай.uа, в українському супермаркеті помітили асорті з молі та сухофруктів.

Знай.uа писав, в український офіс привезли позеленілу воду: "Труять людей".