Дружина відомого ведучого Микити Добриніна і переможниця "Холостяка" Дар'я Квіткова вирішила пояснити, чому поставила свою майбутню дитину на друге місце після чоловіка і як збирається любити його менше.

"Вчора багато хто вибухнув від мого підпису під останнім постом. Я б могла цілу поему написати про те, що я думаю, але скажу дуже коротко, тому що деякі люблять налітати на гаряче, як шуліки ☺ ️ мені з моїм чоловіком жити все життя, а наші дітки після 18-ти років почнуть думати про своє особисте життя ☺ тому ми будемо любити один одного з Микитою на 0,0001% більше, ніж наших дітей, щоб не втратити наш зв'язок і зберегти відносини на довгі роки. Це не скасовує той факт, що ми наших дітей ми несказанно, безумовно і чисто будемо любити і душі в них не чаяти🙏 🏻", - пише Даша.

Квіткова відкидає нападки хейтерів і зазначає, що навіть після пологів не збирається змінювати свою позицію і це "справа тільки нашої сім'ї". Також вона сказала, що їй шкода тих, хто під час заміжжя замислюється про те, що скоро цьому прийде кінець.

"Якщо слідувати вашої логіки, можна взагалі заміж не виходити, все одно фінал вам очевидний 🙁 і будь ласка, не потрібно з піною у рота доводити мені свою думку. Воно у нас різне і це Н О Р М А Л Ь Н О 🙏 🏻 таке часто в житті трапляється, що погляди на життя у людей не збігаються. Ви не зобов'язані приймати мою точку зору,а я вашу. P. S. Не йдеться про те, щоб чоловіка піднести на п'єдестал і триматися кігтями за нього, а на себе повністю забити. Мова про любов, яку ми хочемо пронести крізь роки, не зів'янувши в рутині. А наших діток ми створюємо в найсильнішій любові", - пише Квіткова.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше ми повідомляли, вагітна дружина Добриніна Даша Квіткова показала, як виглядає справжнє кохання

Як повідомляв "Знай.uа", вагітна дружина Добриніна Квіткова поставила сина на"друге місце".

Також "Знай.uа" писав, що Микита Добринін вказав вагітної квіткової на помилки.