UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Києві взялися за капремонт Кільцевої дороги

КК "Київавтодор" розпочав ремонт ділянки Кільцевої дороги, яка ще донедавна була на балансі Київської області

Надія Собенко
Журналіст розділу Depo.Київ.
У Києві взялися за капремонт Кільцевої д…
Фото: Київавтодор

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на комунальну корпорацію.

"10 квітня стартував  капітальний ремонт Кільцевої дороги (автошлях Т-1027) на ділянці від вулиці Ватутіна до Одеської площі. Перший етап робіт виконують  на ділянці від вул. Луценка до Одеської площі", – повідомили дорожники.

Загальна протяжність ділянки ремонту складає 2,93 км. Розпочався з прокладання дощової каналізації, а це 4775 п. м. нових інженерних мереж. Дорожники зазначають, що на цій ділянці повністю відсутня дощова каналізація.

Облаштування каналізації на Кільцевій дорозі

У рамках капітального ремонту буде влаштована нова основа дорожнього одягу та тришарове асфальтобетонне покриття площею 145185 кв. м.

Також на цій ділянці відремонтують тротуари, прокладуть велодоріжку, оновлять три світлофорних об’єкти, встановлять бар’єрну огорожу та облаштують вісім зупинок громадського транспорту.

Для освітлення вулиці встановлять 260 нових опор з енергоощадними LED-ліхтарями. Крім того уздовж магістралі встановлять шумозахисні екрани довжиною 1283 м. п. та озеленять прилеглу територію.

Ремонт Кільцевої дороги

За словами дорожників, ще донедавна ця та інші ділянки Київського напівкільця перебували на балансі Київської області. За технічним станом ця ділянка Кільцевої дороги була однією з найгірших. Передали цю ділянку місту лише торік. 

На частині Київського напівкільця, яка раніше була на балансі міста, виконано масштабні капітальні ремонти, зокрема, відремонтовано просп. Академіка Палладіна, вул. Заболотного, Кільцеву дорогу від просп. Перемоги до вул. Микільської.

Нагадаємо, ремонт на Кільцевій дорозі у Києві триватиме майже три місяці.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme