Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова зізналася в ліні і продемонструвала довгі ноги.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Анастасія Волочкова відома не тільки в якості прима-балерини, але і неоднозначним витівкам в соціальних мережах. Дівчина постійно публікує Відверті пости з російської лазні, де прикриває оголене тіло листочками. Нерідко в її стрічці проскакують знімки з тренувань, де вона показує покалічені балетом ноги.

Цей раз не став винятком – Волочкова оголосила собі вихідний і відмовилася від постійних тренувань на користь домашньому дивану.

"Немає сил піднятися і піти в зал...🙈 Сьогодні вирішила позайматися в домашньому театрі на третьому. Поки не піднялася, підняла ноги..😂 Вже хоч якийсь рух😂", - написала Анастасія під фото.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пост Анастасії Волочкової в Instagram / скріншот
Пост Анастасії Волочкової в Instagram / скріншот

До посту вона прикріпила знімок ніг, які виглядають вже не так погано, проте численні травми все одно помітні неозброєним оком.

На наступному знімку Волочкової все ж вдалося встати з дивана і зайнятися процедурами по догляду. Вона опублікувала селфі з дзеркала, на якому постала лише в об'ємно блакитному халаті.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова задерла ногу і незнайомець "прилаштував руку" в те саме місце.

Як повідомляв портал Знай.иа, Анастасія Волочкова вперше показала обличчя "вигаданого" коханця:"неймовірне свято".

Також Знай.иа писав, що абсолютно гола Волочкова начепила на голову листя і розтанула в руках чоловіка: "це неперевершено.