Зеленська розповіла, де навчатиметься дочка президента

Донька президента Володимира Зеленського Олександра, яка наступного року закінчує школу, вирішила отримувати вищу освіту в Україні

Журналіст стрічки новин

Про це розповіла дружина глави держави Олена Зеленська в інтерв’ю у програмі "VIP з Наталією Мосейчук", передає Depo.ua.

"В Україні. І я дуже щаслива, що вона так вирішила. Ми не тиснули, але вона сама вирішила так. Я дуже рада, тому що я хочу, щоб вона була поруч якомога довше", – зазначила перша леді.

Однак з профілем вишу сім'я президента ще не визначилась.

"Обираємо. У нас щодекілька тижнів різна думка. Зміна профілю. Поки що дали до кінця цього навчального року вирішувати. Зараз травень закінчиться – і все, рішення буде ухвалене", – додала зеленська.

За словами дружини президента, їхня донька складатиме ЗНО наступного року, але додаткову підготовку з математики та української мови вже почала.

Як відомо, Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою виховують доньку Олександру (2004 року народження) та сина Кирила (2013 року народження).

Нагадаємо, у 2019 року президент та перша леді влаштували скандал з журналістами, які прийшли зняти їхнього сина Кирила, який тоді став першокласником.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme