UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Мукачеві чоловік обікрав свого роботодавця

Мукачівець вночі проник до  приміщення майстерні, у якій працював, і викрав близько 10 одиниць електротехніки

Шеф-редактор регіональної редакції Depo.Закарпаття
У Мукачеві чоловік обікрав свого роботод…

Як інформує Depo.Закарпаття з посиланням на поліцію області, мукачівські правоохоронці отримали повідомлення про крадіжку з майстерні на вулиці Крилова. Як розповів потерпілий, 76-річний мукачівець, протягом вихідних з приміщення, у якому він зберігав промислові електростанки та інші інструменти, невідомі викрали близько 10 найменувань електротехніки.

Оперативники кримінальної поліції встановили особу зловмисника та розшукали частину викраденої техніки. Як з’ясувалось, вночі до приміщення майстерні проник 38-річний мукачівець, який протягом тривалого часу працював у потерпілого, та викрав цінну електротехніку. Викрадені інструменти зловмисник спочатку сховав вдома, а в подальшому перепродав.

Частину техніки поліцейські розшукали та вилучили. Після проведення необхідних слідчих дій майно повернуть законному власнику.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідчі поліції Мукачева вже повідомили фігуранту справи про  підозру. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, як п'яний ужгородець підпалив оселю знайомої.

 

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme