fbpx
Сьогодні
12:14 16 Тра 2021

У "Голосі" підбили підсумки за два роки свого існування та розповіли про плани на майбутнє

16 травня 2019 року було створено партію "Голос", якій сьогодні виповнюється 2 роки. 

Про це повідомили у пресслужбі партії.

"За ці два роки ми разом із тисячами партійців та прихильників пройшли складний шлях, на якому були перемоги та невдачі, але зараз "Голос" – політична сила, представлена в 23 регіонах країни", – зазначають у партії.

У "Голосі" вважають, що наразі партія переживає "виклики росту". Попри це там зазначають, що вони намагаються довести, що вони є партією "реальних результатів в інтересах українців".

"Голос" – велика організація, що має політичний вплив на всіх рівнях життя суспільства: національному, регіональному, місцевому. Ми пройшли парламентські вибори, отримали тисячі голосів на місцевих виборах-2020, розбудовуємо нові осередки на Заході та Сході, на Півдні та Півночі, в Центрі та у Києві. У партії – більше 350 депутатів всіх рівнів і вони прагнуть виконувати нашу програму на місцях. Наша команда постійно поповнюється професіоналами, які забезпечують розвиток партії", – зазначають у "Голосі".

Щодо перспектив у майбутньому у партії стверджують, що бажають надалі збільшувати свій вплив, "щоб притомні професійні люди, орієнтовані на результат, люди, які поділяють ліберальні західні цінності, прагнуть бачити Україну на євроатлантичному шляху, збільшували свій вплив".

Так само у "Голосі" заявляють, що надалі партія прагне отримати нові перемоги на наступних виборах.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: