Зеленський оцінив цифровізацію в Україні

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський назвав цифрову трансформацію одним зі способів подолання корупції в Україні.

Відомо, що з моменту запуску програми “Дія”, вже запущено десятки онлайн-послуг, якими користується понад 10 млн українців. Крім того, великим успіхом серед громадян користується інноваційна послуга з допомоги бізнесу під час карантину, яку можна оформити за кілька хвилин.

За словами українського лідера, переведення всіх державних послуг в режим онлайн знищить грунт для корупції, посередництва і людського фактора.

“У комп’ютера немає друзів або кумів. Комп’ютер не бере хабарів. Навіть в біткоїнах. Штучний інтелект може вивчити тисячі мов, але не знає слів” домовитися “або” повирішувати “, – сказав президент.

Нагадаємо, що в Україні вже в квітні запустять послуги з автоматичної реєстрації фізосіб-підприємців на онлайн-порталі «Дія». Як повідомляють в Міністерстві цифрової трансформації, тоді відбудеться презентація «Дія Summit».

Раніше повідомлялося, що в Пенсійному фонді України розповіли про те, скільки підприємців вже отримали так звану карантинну допомогу. Станом на 11 травня 2021 року це понад 320 тисяч осіб. Якщо говорити в рамках загальної кількості тих, що подали заявки, то це менше третини.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ