Події

На Рівненщині перекинувся пасажирський автобус, є постраждалі: фото

На Рівненщині перекинувся пасажирський автобус, є постраждалі: фото

У селі Мирогоща Рівненської області внаслідок невдалого маневру з уникнення зіткнення з легковим авто перекинувся пасажирський автобус з 20 пасажирами, чотирьох з них госпіталізували.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Рівненської області.

“ДТП сталася сьогодні близько 08:15 у селі Мирогоща. 28-річний рівнянин, водій маршрутного таксі сполученням “Дубно-Рівне”, уникаючи зіткнення із легковиком, який виїжджав із другорядної дороги, виїхав на смугу зустрічного руху. Після цього — на узбіччя, де допустив перекидання транспортного засобу. До лікарні доставили чотирьох пасажирів. Їх стан наразі оцінюють медики. Всього у салоні автобуса перебувало орієнтовно 20 осіб. Керманич за зовнішніми ознаками тверезий. Розпочато досудове розслідування. Наразі дорожній рух на вказаній ділянці дороги частково ускладнений. Його регулюють поліцейські офіцери громади. На місці також працюють рятувальники”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Полтавській області внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою загинули двоє журналістів.

Крім того, на автодорозі “Київ-Чоп” внаслідок зіткнення легкового авто з мікроавтобусом, загинули двоє дорослих з півторамісячною дитиною.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.