Зеленський проведе пресконференцію для підсумку двох років президентства (оновлено)

Офіс президента готує спілкування із журналістами на 20 травня
Важливо
Зеленський проведе пресконференцію для підсумку двох років президентства (оновлено)
Зеленський у Польщі Фото: Офіс президента
17 Травня 2021, 13:36
читать на русском

У четвер, 20 травня, Офіс президента готує провести пресконференцію Володимира Зеленського.

За даними "Уніану", під час заходу глава держави підбиватиме підсумки другого року перебування на посаді президента.

Президент України Володимир Зеленський планує провести пресконференція за результатами двох років свого перебування на посаді, - йдеться у повідомленні ОП.

Видання зауважує, що команда Зеленського попередньо планує провести захід 20 травня.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив "Інтерфаксу", що пресконференція президента відбудеться 20 травня в широкому форматі.

Уже можна говорити офіційно: 20 мая відбудеться пресконференція президента. Це буде досить велика і докладна розмова, щоб можна було підбити підсумки перших двох років каденції Володимира Зеленського, обговорити ключові напрямки роботи і рішення, які повинні бути прийняті протягом третього року, - сказав він (досьє Подоляка).

За його словами, "Офісом президента опрацьовуються деталі, формат і можливі обмеження у зв'язку з COVID-19, які будуть офіційно озвучені найближчим часом".

Нагадаємо, минулого року Володимир Зеленський 20 травня відзначив рік зі своєї інавгурації на посаду президента масштабною пресконференцією, на якій відповів на запитання представників різних ЗМІ. Вона проходила у парку біля Маріїнського палацу. Тоді глава держави відповідав на запитання журналістів понад три години.

Читайте також

1