Мало не вбили охоронця: у столиці сталася масова бійка зі стріляниною за участю високопосадовців

18 мая 2021 г. в 07:20

У Києві на вулиці Ревуцького сталася масова бійка зі стріляниною в нічному клубі “Культ”. Про це повідомляє депутат від партії "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк.

Депутат зазначає, що у ході конфлікту мало не вбили охоронця. Стверджується, що правоохоронці встановили учасників конфлікту, серед яких працівники і керівники податкової міліції ДФС Києва, Київської області та Центрального апарату.

"Серед них був заступник Голови ДФС та керівник оперативного підрозділу який раніше працював в Святошинському районі начальником поліції. Поліція затримала всіх учасників конфлікту та вилучила бойову зброю, боєприпаси, а також значну суму коштів. Слідство триває", - йдеться у повідомленні.

При цьому пресслужба ДФС подібну інформацію спростовує.

"Починаючи з 15 травня 2021 року, ряд ЗМІ, телеграм канали та посадові особи, почали поширювати інформацію про те, що нібито до подій, які відбулися у місті Києві 15.05.2021 року по вул. Ревуцького 15, причетні співробітники ДФС керівної ланки. Державна фіскальна служба офіційно спростовує дану інформацію", - йдеться у повідомленні.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program