Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші в парку висадили квітковий тризуб та вишиванковий орнамент. Відео

Новини

Калуський парк культури і відпочинку ім. Івана Франка прикрасив квітковий тризуб та вишиванковий орнамент. Представники міської влади та учні Калуського ліцею №1 висадили розсаду, яку привезла ініціаторка екоруху «Квітуча Галичина», народна депутатка України Оксана Савчук.

Представники Калуської міської ради активно долучилися до акції. Допомагали висаджувати квіти й десятикласники Калуського ліцею № 1.

Загалом робота кипіла злагоджено та активно, усі працювали пліч-о-пліч, не цураючись забруднити руки чи одяг. Квіткові композиції створювалися просто на очах.

“У нас концепція така, що мають бути наші дуже символічні квіти. Це є чорнобривці, ми їх і висаджуємо у вигляді розсади, а також сіємо у вигляді насіння. І вони проростуть дуже красиво якраз в дні Незалежності. На серпень місяць будуть навіть ті, котрі діти посадять. Також ми висаджуємо агератум, бегонію і будемо ще сіяти айстри“, – відзначила Оксана Савчук.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua