ІнтернетТехнології

Google Фото зробила процес пошуку фотографій простішим

0

Як повідомляє Android Police, після попереднього тестування нової функції, яка спрощує пошук фотографій в Google Фото, пошуковий гігант почав розсилку оновлення користувачам. Незабаром ця функція з’явиться у всіх.

Тепер Google Фото відображає ряд фільтрів прямо під полем пошуку. Ви зможете звузити тип мультимедіа до зображень, Селфі, анімації, скріншотів екрану і так далі. Ви також можете додати імена кількох людей, щоб знайти конкретну групову фотографію з відпустки.

Варто зазначити, що фільтри пошуку насправді не додають нічого, що раніше було неможливо. Можна було і раніше ввести в пошуковому рядку розширений запит на зразок «відео зі мною і Атрейю в Хімачале» і отримати відповідні результати. Однак ці нові фільтри забезпечують інтуїтивно зрозумілий візуальний інтерфейс, який краще просуває потужні можливості пошуку фотографій.

Android Police

Google Фото представив ряд нових функцій за останні кілька місяців. Нещодавно був випущений розширений відеоредактор і реалізована більш тісна інтеграція з Google Lens.

Джерело

Comments

Comments are closed.