Вже незабаром відома українська співачка Тоня Матвієнко планує здивувати своїх фанатів великим сольним концертом, який відбудеться 27 травня. Цей концерт мав відбутися на 40-річчя співачки, проте через локдаун його довелося переносити.

"Спочатку дуже засмутилася, що у мій день народження не буде концерту, який спланувала та ретельно до нього готувалася. Проте відсвяткувала ювілей чудово. Стільки привітань я ще не отримувала ніколи, дуже багато було уваги до мене у цей день. Вже після травневих свят ми відновимо репетиції. З нетерпінням хочу побачитися з прихильниками", - розповіла Тоня Матвієнко журналу Beauty HUB.

Інтерв'ю Тоні Матвієнко, скріншот
Інтерв'ю Тоні Матвієнко, скріншот

Тоня Матвієнко зізналася, що 40 років для неї була важка цифра. При цьому зізналася, що своє 30-річчя також важко переживала.

"Я завжди по життю відчувала себе дівчинкою. Зараз мені 40, але головне, якою я є всередині. Я щаслива, я здійснила багато своїх мрій та продовжую мріяти надалі", - каже зірка.

Матвієнко каже, що дуже хоче повернутися до музичних експериментів. При цьому співачка хоче знайти хобі по душі та розвиватися як особистість. А особливо у період карантину зірці не вистачає подорожей, тому вона хоче незабаром до них повернутися, адже вони дуже надихають артистку.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Життя Тоні Матвієнко з самого дитинства пов'язане з музикою, та попри це вигорання у її професії ніколи не було.

"Музика – це моє покликання, тому ніколи не було вигорання, дуже люблю співати. Напевно, відчула деякий розпач, коли немає де і, найголовніше, кому співати. Це мене ламає. Останній рік так точно. Однак знаходила варіанти не стояти на місці, виступала, навіть не думала за гроші", - каже вона.

Інтерв'ю Тоні Матвієнко, скріншот
Інтерв'ю Тоні Матвієнко, скріншот

Артистку з її коханим чоловіком Арсеном Мірзояном пов’язують не лише особисті стосунки, але й одна професія, а інколи й одна сцена. Та навіть попри це їм вдається все гармонійно поєднувати й мати міцні стосунки.

"Одна професія ніколи не була на заваді нашим взаєминам. Навпаки. У нас різні музичні жанри. Коли співає Арсен, я ним пишаюсь, а він радіє моїм творчим успіхам. Як і в будь-яких стосунках, довіра – це найголовніше. І, звісно, куди ж без обіймів, поцілунків, слів любові", - підсумувала вона.

Раніше повідомляли, Арсен Мірзоян зробив це з Тонею Матвієнко просто на пляжі: "Обідня творчість".

Як повідомляв Знай.uа, голий Мірзоян перетворився на пірата посеред Єгипту: "Пам'ятаєте?".

Знай.uа писав, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко в ластах "атакували" Єгипет: тримайся, море.