Змушував жити разом, а після відмови викрав: Поліція на Одещині розшукує викрадача жінки з дитиною

Правоохоронці на Одещині розшукують чоловіка, який викрав 23-річну жінку з дитиною 

Олена Кравченко
Шеф-редактор регіональної редакції Depo.Одеса
Змушував жити разом, а після відмови вик…

Про це повідомляє Depo.Одеса, посилаючись на Ізмаїльський районний відділ поліції в Одеській області.

В місті Ізмаїлі правоохоронці розшукують 46-річного чоловіка через незаконне позбавлення волі 23-річної жінки з дитиною. За даними стражів порядку, чоловік змушував жінку, яка мала від нього доньку, до того, щоб вона з ним жила. Жінка відмовилася. Після цього зловмисник  викрав її разом зі донькою і переховував від родичів та правоохоронців, перевозячи з одного населеного пункту до іншого. 

За тиждень правоохоронці змогли розшукати і визволити жінку з дочкою. Чоловікові оголосили підозру, але до того, як було обрано запобіжний захід – тримання під вартою – він втік і почав переховуватися від слідства. 

Наразі підозрюваного оголошено у розшук. Поліція просить всіх, хто знає про місце перебування чоловіка з фото, надати інформацію до Ізмаїльського районного відділу поліції в Одеській області за телефонами (096) 548-76-32, (098) 928-88-52, (097) 387-66-12  або на спецлінію "102".

Увага: Розшук Увага: Розшук

Раніше повідомлялося, що у потязі Одеса – Рахів прорвало трубу, пасажири виклали в соцмережі відео "Венеції у плацкарті".

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme