“Ми у фіналі”: черкаські футболісти здобувають надважливу перемогу (ВІДЕО)

28 червня 2021, 21:34

Після боєвої нічиєї у Запоріжжі на "ЛНЗ" чекав не менш запеклий матч у Лебедині. Це був останній матч для команди на домашній та рідній "ЛНЗ-Арені", з наступного сезону клуб гратиме у Черкасах. У підсумку матчу черкасці виривають перемогу та виходять у фінал, де зустрінуться з принциповим суперником - "Вікторією".

Подробиці матчу повідомили у клубній пресслужбі.

Початок гри був за "Мотором". Вони одразу пішли в атаку та могли відкривати рахунок вже на другій хвилині, коли моторівець увірвався в штрафну і пробив по воротах «ЛНЗ». На восьмій хвилині був небезпечний простріл від Замуренка, проте м’яч пройшов поруч зі стійкою. У другій частині тайму підопічні Юрія Бакалова заволоділи ініціативою та почали грати розкутіше. Доказом тому став гол Долінського на 45+2 хвилині.



У другому таймі гра була досить рівною і у порівнянні з першим таймом моментів команди створили менше. На 68 хвилині Сторчоус спритно розібрався із захисниками "Мотору", пробив по воротах, проте не надто точно – м’яч пройшов поруч зі стійкою. Наприкінці гри команди обмінялись моментами, але рахунок лишився незміннним. У підсумку мінімально обігруємо "Мотор" та виходимо у фінал чемпіонату України!



У фіналі "ЛНЗ" зіграє з "Вікторією". Матч відбудеться 30-го червня в Києві.

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору