Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила зворушливе архівне відео з коханим і їх 5-річним сином Леоном. Так, зіркова сім'я відпочивала в Майямі, США, ще взимку, влаштувавши трепетну фотосесію на терасі одного з хмарочосів в розкішному автомобілі марки Ferrari.

Поки маленький Леон бігав по даху і насолоджувався спорткаром, батьки ніжно обіймали один одного для романтичних знімків. При цьому всі члени сім'ї під час зйомок встигли змінити кілька вбрань.

"😍

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цю версію відео з Лео ви ще не бачили. 🤗😍😉
Неймовірний день, все було як уві сні.🥰

Коли мрія збулася.

Далі - більше.🥰♥️

Відеограф тонко відчув атмосферу нашої сім'ї і зловив найсолодші кадри.👌🏻🎇🔥💣🚀"

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "яка була б у Вас красива дочка, у таких батьків! Але у Вас ще все попереду 🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️", "мої❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😍😍улюблені!!!", "Дуже красиво❤️❤️❤️", "ви прекрасні❤️".