Стало відомо про те, що Королева Єлизавета II відвідала завод газованих напоїв в Шотландії. Туди вона вирушила разом зі своїм онуком - принцом Вільямом.

Королева Великобританії Єлизавета II зараз знаходиться в традиційному літньому турі, і разом з онуком вони відвідали завод AG Barr, який займається виготовленням газованих напоїв.

Там Її Величність відкрила новий цех, і оглянула нові приміщення з виробництва.

Варто відзначити, що королева вперше виїхала за межі Англії, після того як помер її чоловік принц Філіп.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В якості вбрання Єлизавета II вибрала традиційний для себе однотонний костюм ніжно-блакитного кольору, який складався з легкого пальто, капелюшки і Діамантової брошки.

Королева Єлизавета II, кадр з відео
Королева Єлизавета II, кадр з відео

Принц Вільям в класичному костюмі темно-синього кольору. Чоловік також продегустував напій, і розповів про історію, як під час служби його товариші по службі пили це на сніданок.

Про візит розповіли на офіційному акаунті принца Вільяма і Кейт Міддлтон в соціальній мережі Instagram, куди і прикріпили ряд фото.

Тур, в який королева відправляється щороку, триватиме чотири дні, і 30 Червня і 1 липня її буде супроводжувати єдина дочка - принцеса Анна. За цей час вони відвідають низку підприємств та благодійні установи.

Раніше ми писали про те, що Меган Маркл і принц Гаррі після народження дитини відкрили всі карти Єлизавети, королева обурюється: "це брехня".

Також "Знай.ua" писав, що Єлизавета II отримала безцінний подарунок в день 100-річчя покійного чоловіка Філіпа: "в пам'ять про герцога"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Королева Єлизавета II відзначає день, який змінив все: "присягнулася присвятити себе". Єлизавета II стала дуже шанованою фігурою у всьому світі