Поділитись:

"Я дуже втомилася": Зіновія Лещенко розповіла, чому більше не очолює луцьку освіту

Середа, 30 червня 2021, 09:32

Ексочільниця управління освіти Луцької міської ради (нині департамент – ред.) Зіновія Лещенко розповіла, чому не подавала свою кандидатуру на очільника реорганізованого департаменту освіти. 

Найближчими планами ексчиновниця поділилася із журналістами ІА "Конкурент"

Нещодавно у Луцькій міській раді ліквідували управління освіти, натомість створивши відповідний департамент. Новий структурний підрозділ очолив директор ліцею №27 та депутат Луцькради Віталій Бондар ("За майбутнє"). Розпорядження про призначення підписав міський голова Ігор Поліщук. У документі йдеться, що Бондар отримав посаду, оскільки став переможцем конкурсу. До того багато років керівницею луцької освіти була Зіновія Лещенко. 

У розмові із нашими журналістами освітянка розповіла, що рішення не висувати свою кандидатуру на пост очільниці департаменту було прийняте на сімейній раді. У коментарі була небагатослівна. Каже, що не хоче поспішати та ділитися планами, але переконує, що ми обов'язково про них дізнаємося, коли прийде час. 

"Я не готова зараз про це говорити. Поки що беремо паузу в наданні будь-якої інформації і в коментарі будь-якому виданню. Я дуже втомилася. Чесно. У мене дуже багато планів. Вони досить яскраві, абсолютно не затьмарені якимось сумом чи невпевненістю. Але була сімейна рада, є певні плани, але я думаю, що ми з вами до них повернемося, коли вони будуть реалізовуватися в практику", – лаконічно відповіла освітянка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів