Футбольна збірна України, instagram.com/uafukraine
Футбольна збірна України, instagram.com/uafukraine

Україна вирвала перемогу у Швеції

Україна вирвала перемогу у Швеції з рахунком 2:1. Україна вперше у своїй історії вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату Європи і у вівторок 29 червня зійшлася в поєдинку з футбольною збірною Швеції. Поєдинок 1/8 фіналу збірна України провела проти Швеції в Глазго на стадіоні "Хемпден Парк".

Публікація Тіни Кароль: Instagram
Публікація Тіни Кароль: Instagram

Самотня Тіна Кароль натякнула на весілля з Даном Баланом

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нещодавно на одній з фан-сторінок 36-річної знаменитості, якій приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, у соцмережі опублікували кумедне відео, на якому Тіна переводить слова з казахського на російську мову. У ролику вона сидить з красивою укладкою і у вишуканому вбранні, її вимова і збентеження дуже розчулюють.

Юля "Зайка", фото: Instagram
Юля "Зайка", фото: Instagram

Юля "Зайка" показала, як її балує новий залицяльник

Юлія Бельченко не падає духом і продовжує розвивати свою сторінку в Instagram. Нещодавно "Зайка" поділилася з багатотисячною аудиторією в Insta Stories інтригуючим роликом, на якому зображено її друга і колегу Дмитра Шевчука.

Приватбанк, фото: Знай.uа
Приватбанк, фото: Знай.uа

Клієнт "Привату" показав, як банк перевів його гроші на лівий сайт

Клієнт "ПриватБанку" заявив про несанкціоноване списання коштів фінансовою установою. Чоловік підкреслив, що в цій ситуації розраховував на допомогу банку, проте не міг зв'язатися зі службою підтримкою. Відповідна скарга з'явилася на сайті Мінфін. Клієнт "ПриватБанку" розповів, що 28 червня отримав повідомлення від додатку "ПриватБанк" про списання коштів з його інтернет карти.

ЗНО, кадр з відео
ЗНО, кадр з відео

Сотні двохсотбальників: Львівщина стала рекордсменкою з ідеального написання ЗНО

З Львівської області прийшли вельми радісні новини, які можуть дати привід для гордості всій країні. У 2021 році на Львівщині 77 осіб склали зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) на 200 балів. Троє з цих двох сотень заробили максимальну кількість балів з двох предметів.

Мавринський майдан, скріншот: Instagram
Мавринський майдан, скріншот: Instagram

Під Дніпром вітчизняний Стоунхендж обріс легендами і містикою

Навколо цієї археологічної пам'ятки вже створено безліч легенд і містичних загадок. Тому її порівнюють з відомим британським Стоунхенджем. З висоти пташиного польоту ці земляні насипи нагадують краба або павука.