Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відкритість", часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 42-річна знаменитість розмістила в соцмережі свіжу фотографію, на якій вона позує біля скутера Ventus. У кадрі на Маші надітий костюм її власного бренду з велосипедок і футболки в "хмарний" принт.

"У хмарах..." - лаконічно підписала знімок Єфросиніна.

"Все зараз там 😂😍", "Покатаєте? 😎", "А наша Маша добре виглядає 🤪😂😉", "Костюм 🔥❤️", "Чудова 🔥🔥🔥", "У мене теж такий 😍", "Не зрозумію, що Ви вигадали про свої коліна. Вони прекрасні і Ви - просто чудово виглядаєте ❤️", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

скріншот

скріншот

Маша Єфросиніна, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна заговорила про насильство в сім'ї: "Соромно розповісти близьким". Ведуча розповіла про нову безкоштовну онлайн-платформу для жінок, які зіткнулися з насильством у сім'ї.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна закликала українців "завести" ноги заради благородної мети: малюки чекають.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна підняла серйозну проблему в українському суспільстві.

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна закохала в себе ногами супермоделі.