UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Берегові заборонили продавати і використовувати пластмасові вінки і корзини з квітами

З 1 серпня у магазинах, на ринках, інших торговельних закладах буде заборонена реалізація штучних пластмасових квітів, вінків, корзин, а громадянам заборонено їх використання

Шеф-редактор регіональної редакції Depo.Закарпаття
У Берегові заборонили продавати і викори…

Як інформує Depo.Закарпаття з посиланням на повідомлення Берегівського міського голови Золтана Бабяка, згідно з рішенням комісії ТЕБ і НС у Берегівській територіальній громаді буде заборонено продаж та використання штучних пластмасових квітів, вінків, тощо, що зазвичай приносять на цвинтарі чи меморіальні об'єкти.

Міськи голова додає, що основною причиною такого рішення є надзвичайна шкідливість цих виробів для людей та довкілля, а саме процес та продукти їх утилізації. Натомість альтернативою є живі рослини чи вироби з натуральних матеріалів.

"Таким чином вже з 1 серпня у магазинах, на ринках, інших торговельних закладах буде заборонена реалізація штучних пластмасових квітів, вінків, корзин, а громадянам заборонено їх використання на кладовищах та інших об'єктах благоустрою нашої громади", – зазначив Бабяк на своїй сторінці у мережі "Фейсбук".

Нагадаємо, що раніше у Мукачеві також заборонили продавати штучні пластмасові квіти, вінки і корзини.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme