UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Мукачівщині чоловік вдарив ножем прийомного сина

Підозрюваного у нападі вже затримано. Потерпілого з тяжкими травмами медики доставили до реанімаційного відділення районної лікарні

Шеф-редактор регіональної редакції Depo.Закарпаття
На Мукачівщині чоловік вдарив ножем прий…

Як інформує Depo.Закарпаття з посиланням на поліцію області, ввечері, 29 червня, близько 23:30 до поліції  надійшло повідомлення про потерпілого з ножовим пораненням із Мукачівського району.

Правоохоронці з’ясували, що ввечері в селі Лохово під час застілля між 36-річним чоловіком та його 27 –літнім прийомним сином виник конфлікт. Під час з’ясування стосунків старший чоловік схопив зі столу ніж і вдарив ним опонента у живіт. Потерпілого з проникаючим пораненням черевної порожнини медики госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

Також встановлено, що обоє чоловіків перебували у стані алкогольного сп’яніння. 

Слідчі проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками частини 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліцейські затримали нападника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зараз вирішується питання про  повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу на час проведення досудового розслідування.

Нагадаємо,що в Ужгороді поліція разом з місцевим жителем затримали автомобільного злодія.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme