14:06 30.06.2021

Путін розмірковує про доцільність зустрічі із Зеленським, "який віддав Україну під зовнішнє управління"

2 хв читати
Путін розмірковує про доцільність зустрічі із Зеленським, "який віддав Україну під зовнішнє управління"

Президент Росії Володимир Путін заявив, що складно говорити про зустріч із президентом України Володимиром Зеленським, оскільки він повністю "віддав країну під зовнішнє управління".

"Ну що зустрічатися із Зеленським, якщо він віддав свою країну під повне зовнішнє управління?" - заявив Путін у середу на "Прямій лінії".

За його словами, ключові питання життєдіяльності України "вирішуються не в Києві, а у Вашингтоні, почасти в Берліні та Парижі".

"Ну і про що розмовляти? Однак я не відмовляюся від зустрічей подібного роду, потрібно тільки зрозуміти, про що говорити", - заявив Путін.

Він також зазначив, що стурбований "військовим освоєнням" території України іноземними контингентами, що становить загрозу для безпеки Росії. "Мене турбує інше - більш фундаментальна річ, а саме - початок військового освоєння української території", - заявив президент РФ.

Путін зазначив, що, згідно з українською Конституцією, на території України не може бути іноземних військових баз, але "можна створити навчальні центри, можна створити і користуватися якимись іншими формами".

"Ось військове освоєння території, яка безпосередньо межує з нами, це створює для нас суттєві проблеми у сфері безпеки. Це стосується реально життєвих інтересів Російської Федерації та народу Росії", - заявив Путін.

Він також заявив, що депутата від "ОПЗЖ", лідера руху "Український вибір" Віктора Медведчука "закрили напередодні виборчої кампанії вдома, одягли браслет".

"Віктора Медведчука, який, на мій погляд, є українським націоналістом, замкнули напередодні виборчої кампанії вдома. Приймають рішення абсолютно незаконні та неконституційні", - заявив Путін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА