Підтримати

Всі права захищені:

© Громадське Телебачення, 2013-2022.

У нападника української збірної Бєсєдіна ушкоджені одразу кілька м'язів ноги. Він не гратиме в 1/4 фіналу Євро

У футбольного нападника збірної України Артема Беседіна, який отримав важку травму у матчі 1/8 фіналу Євро—2020 проти Швеції, ушкоджені одразу кілька м'язів ноги та є підозра на ушкодження хрестоподібних зв’язок.

Про це повідомив прессекретар національної збірної України Олександр Гливинський, цитує Українська асоціація футболу.

За його словами, після зіткнення у матчі гравець залишив поле з допомогою медиків. Первинне обстеження головним лікарем національної команди Артуром Глущенком показало ушкодження одразу кількох м’язів ноги.

Також у Бєсєдіна підозрюють ушкодження хрестоподібних зв’язок. Більш точний діагноз йому зможуть поставити після проведення МРТ. Така травма потребує тривалого лікування і не дозволить Артемові зіграти найближчим часом, уточнив речник.

Футболіста одразу ж вирішили відправити до Києва для обстеження та лікування в «динамівському» клубі. Зранку 30 червня чартер з Артемом на борту приземлився у столиці України.

Що сталося на полі?

Після закінчення другого тайму рахунок залишився 1:1. Командам виділили два екстратайми по 15 хвилин. Гра під час екстратаймів була більш напруженою та травматичною: Артем Бєсєдін, що вийшов замість Романа Яремчука, недовго зміг пробути на полі, отримавши травму.

Маркус Даніельсон отримав червону картку за грубу гру проти Бєсєдіна, його видалили з поля. Так, на сотій хвилині матчу збірна Швеції залишилась з 10-ма гравцями. Травмованого Бєседіна замінив Віктор Циганков.