У Харкові кілер розстріляв одного з керівників "Нацкорпусу": що розповіли очевидці (відео)

У Харкові 30 червня о 10 годині на вулиці Джерельній просто під під'їздом багатоповерхівки підстрелили Артема Мошинського, одного з заступників голови "Нацкорпусу" харківського осередку.

Нападник терпляче чатував на власника позашляховика Toyota. Дочекався, поки жертва сяде в авто, вийшов із кущів і відкрив прицільний вогонь по живій мішені. Одна з куль прошила скло з водійського боку. Куля влучила у шию 31-річного чоловіка, пораненого екстрено відвезли до Інституту невідкладної хірургії.

Підстрелений Артем Мошинський не лише один із заступників голови "Нацкорпусу" у Харкові, а й лідер фанатського руху й один із керівників охоронної фірми. Очевидно, що ворогів у нього чимало. Утім, мотиви правоохоронці з’ясовують і шукають замовника і виконавця злочину. Товариші постраждалого припускають, що напад може бути пов’язаний із політичної діяльністю Мошинського.

По місту оголосили поліцейську операцію "Сирена". Пострілів було щонайменше 4. Зброя, з якої кілер розстріляв чоловіка, пістолет Макарова. Про самого нападника поки що відомо небагато. Зі слів очевидців, це чоловік середнього віку у шортах та футболці. На голову вдягнув чи то бейсболку, чи то панаму, яка прикривала обличчя.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення